一般社団法人日本蛋白質科学会

日本蛋白質科学会は蛋白質に関する科学研究を推進します

機能、構造、安定性、フォールディング、医薬品・食品・材料、生産、精製

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ホーム 日本蛋白質科学会ニュースレター Vol. 2 No. 2

The Protein Society からの会員募集
学術シンポジウム「新しい蛋白質研究の展望」

日本蛋白質科学会ニュースレター Vol. 2, No. 2 (202) 発行日 2002年4月15日

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The Protein Society からの会員募集

The Protein Society

9650 Rockville Pike, Bethesda, Maryland, 20814-3998 USA,
Telephone: 301-571-0662 –– Fax 301-571-0666

Your invitation to join the Society and interact with other protein scientists and anyone with interests in this field of research and development

Founded in 1986 as the only international society devoted to furthering research and development in protein science. Members represent academia, industry, government and non-profit institutions from around the world

This is your opportunity to become an active participant in the emerging fields of protein science such as proteomics, bioinformatics, structural biology, and computational biology as they pertain to proteins at the molecular and cellular level

Benefits of Membership

  • Receive Protein Science the premier journal in protein science, both the printed version and access to the electronic edition
  • Eligible to nominate individuals for several prestigious awards
  • Eligible for travel awards for postdoctorals and students to attend symposia
  • Eligible for graduate student poster awards at symposia
  • Discounted registration fees for members at symposia
  • Free publication on our web site of Employment Opportunities for those seeking employees and for those seeking employment
  • Listing in Directory of Members both on our web site and in the FASEB directory
  • Up-to-date information on funding opportunities
  • Access to various educational tools for use in courses in protein science or related areas
  • Free copies of The Scientist
  • Discounts on subscriptions to other journals

Symposia of The Protein Society

  • 16th Annual Symposium, August 17-21, 2002, San Diego California, USA
  • 5th European Symposium of The Protein Society, March 29-April 2, 2003, Florence, Italy

For further information please contact the Society at newburgh@protein.faseb.org

You can also access Protein Science, access education and other sites of interest to protein scientists, or join on our web site (http://www.faseb.org/protein)

学術シンポジウム「新しい蛋白質研究の展望」

日時 2002年5月11日(土)13:00~17:30
会場 千里ライフサイエンスセンタービル
(北大阪急行線千里中央駅北出口徒歩2分、大阪府豊中市新千里東町1-4-2、TEL06-6873-2010)
プログラム
  • チトクロム c 酸化酵素の X 線結晶構造解析/月原 冨武(阪大蛋白研)
  • 蛋白質フォールディングの速度論的解析/桑島邦博(東大院理)
  • 蛋白質構築原理研究の流れ/郷 信広(京大院理)
  • 実験室で創ってわかるタンパク質進化/四方哲也(阪大院工)
  • 好熱菌の生産する蛋白質の熱安定化機構/大島泰郎(東京薬大生命科学)
  • 蛋白質の安定性とフォールディング/油谷克英(阪大蛋白研)
参加費 無料
主催 「新しい蛋白質研究の展望」シンポジウム実行委員会
実行委員会委員 阿久津 秀雄、桑島 邦博、杉野 義信、中村 春木、山縣 ゆり子、四方 哲也
問合せ先 〒565-0871 吹田市山田丘3-2 大阪大学蛋白質研究所
阿久津 秀雄
TEL: 06-6879-8597/FAX: 06-6879-8599
E-mail: akutsu@protein.osaka-u.ac.jp
電子メール版ニュースレター発行
〒565-0871 吹田市山田丘3-2 大阪大学蛋白質研究所
プロテオミクス総合研究センター内 日本蛋白質科学会広報係 中村春木
Tel: 06-6879-4311, Fax: 06-6879-8636
E-mail: pssj@protein.osaka-u.ac.jp
編集責任者:
中村 春木
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